Luria
← Ana sayfaya dön

Hesabı Sil

Son güncelleme: 2026-09-02

Bu sayfa Luria hesabınızı ve ilişkili verileri nasıl sileceğinizi açıklar. Bunu uygulama içinde kendiniz yapabilir ya da uygulamaya artık erişemiyorsanız e-posta ile talep edebilirsiniz.

1. Hesabınızı uygulamadan silin

  • Luria uygulamasını açın ve giriş yapın.
  • Profil’e gidin, ardından Ayarlar’ı açın.
  • "Hesabımı sil"e dokunun ve onaylayın.
  • Hesabınız ve ilişkili veriler silinmek üzere işaretlenir.

2. Uygulamanız yok mu?

Uygulamaya erişemiyorsanız, hesabınıza bağlı e-posta adresinden support@luriaapp.com adresine yazıp silinmesini isteyin. Silmeden önce hesabın size ait olduğunu doğrulamanızı isteyebiliriz.

3. Neler silinir

  • Hesabınız ve giriş kimlikleri (e-posta, ad, Google/Apple kimliği).
  • Profiliniz.
  • Kaydettiğiniz birikim ve portföy kayıtları.
  • Fiyat alarmlarınız ve kaydettiğiniz haberler.
  • Sosyal ve ortak birikim etkinlikleriniz.

4. Veri saklama

Verilerinizi gereksiz gecikme olmadan, en geç 30 gün içinde sileriz.

Yalnızca yasal olarak gerekiyorsa veya dolandırıcılığı ve kötüye kullanımı önlemek için asgari bir kayıt tutabiliriz; bu veriler başka hiçbir amaçla kullanılmaz.

Silme hakkında sorunuz mu var? support@luriaapp.com adresine yazın.